EHBO Vereniging Maarheeze

 

 

 

 


Lid Worden van EHBO Vereniging Maarheeze

Iedereen kan lid worden van EHBO Vereniging Maarheeze. Men hoeft niet perse in het bezit te zijn van een EHBO diploma.......................

Het EHBO diploma is 2 jaar geldig. Om het EHBO-diploma geldig te houden, dienen er minimaal 7 lessen per jaar, inclusief 1 reanimatieles gevolgd te worden.

EHBO Vereniging Maarheeze geeft aan haar leden de mogelijkheid tot het volgen van herhalingslessen EHBO, reanimatie en verbandleer. Deze lessen worden gegeven door een daartoe opgeleide instructeur. De vereniging zorgt voor de verlenging van het EHBO diploma (mits het verplichte aantal herhalingslessen is gevolgd!).

Leden hebben de mogelijkheid om het geleerde in de praktijk om te zetten, door mee te helpen als Eerste hulpverlener bij evenementen. Op deze manier wordt EHBO praktijkervaring opgedaan. Benodigde materialen t.b.v. de hulpverlening worden verzorgd door EHBO Vereniging Maarheeze.

Voor meer informatie over het lidmaatschap bij EHBO Vereniging Maarheeze kunt u contact opnemen met het secretariaat. secretariaat@ehbomaarheeze.nl of telefonisch middels het volgende nummer: 0495 591024

 

Copyright 2008  All Rights Reserved. EHBOMaarheeze.nl